Bánh cuốn

cách pha bột: 200gt bột gạo + 70gr bột năng + 600gr nước lạnh + 1 muỗng canh dầu ăn

OR

– 1,5 chén bột gạo
– 1,5 chén bột năng
– 7 chén nước

Hoặc :

– 1 chén bột gạo
– 1 chén bột bắp
– 1 chén bột năng
– 7 chén nước

==> Đem 3 chén bột đó ngâm với 7 chén nước khoảng 6 tiếng. Sau đó đổ nước đi, trên thau ngâm sẽ có cái vành/lằn nước , đổ nước mới đúng vào cái vành đó.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s